Игрища за мини футбол

Тревата е турско производство и е направена по възможно най-съвременната технология. Доставена и монтирана от фирма JUMPER. Тревата е от изкуствена материя с достатъчна височина като за уплътнение и омекотяване са добавени възможно най-малките по размер гумени гранули. Като целта е усещането да е максимално близко до игра на футбол върху естествена трева.

Има две игрища с размери: 38 х 22 м. като в рамките на минути те биха могли да бъдат обединени в едно голямо игрище с размер 52 х 38 м , с 5-метрови врати.

Освен това, комплекса разполага и с професионално игрище за джитбол и съблекалня.

Съблекалнята е с много високо ниво на комфорт, като разполага с индивидуални шкафчета със заключване, индивидуални душ помещения и сешоари.

Да играеш футбол е просто, но да играеш прост футбол е най-трудното нещо на света.

Повече информация за условията

Лятната цена за един час игра на стандартно мини футбол игрище е 80 лв., а при обединение на двата терена в един голям, цената става 140 лв.

През зимните месеци, нашите стадиони се намират под нов закрит балон, като така Ви гарантираме страхотното състояние на терените и същевременно условията за спорт са на най-високо ниво. Цените през зимата са както следва – 120 лв. за малкото игрище и 180 лева за големия терен.

Правим всичко възможно Вие като наши клиенти да се чувствате по възможно най-добрия начин и това се гарантира от нашият страхотен екип от професионалисти!

Въпроси и отговори

Каква е цената за един час наем на игрище?

Цената за един час игра на стандартно мини футбол игрище е 80 лв., а при обединение на двете игрища в едно голямо, цената става 140 лв. за един час.
През студените и зимни месеци, цените са както следва – малкото игрище се заплаща със 120 лв., а голямото – 180 лв.

Как да резервирам час за игра?

Просто се обадете на телефон 0894 411 258 или 0894 411 259 и направете резервацията. Мениджърът на игрищата ще Ви уведоми, дали в избрания от вас ден и час има свободно игрище. След като направите заявката си по телефона, ще ви очакваме до 20 минути преди часа, за да направите плащането.

Има ли ограничения във времето за игра?

Времето за игра не е ограничено. То може да е ограничено само и единствено, ако след вас има записани други клиенти.

Трябва да си носим топка или има такава на самото игрище?

Игрища “Раковски” разполагат с висококачествени топки, които може да използвате на място, но ако все пак държите да играете с ваша топка, може да си донесете.